POSTIMET E FUNDIT

Invitation to tender for External Expertise for “Production of 10 medium length documentaries and 10 short promo spots, in Albania”

Our Ref: CFCU – IPA 2014/AL/17 Subject: Invitation to tender for External Expertise for “Production of 10 medium length documentaries and 10 short promo spots, in Albania”  In frame of implementation of the project “”Exploring EU to better prepare for a long journey- 10 questions/answers”, Infinit+ Organisation invites the interested

NATO (Organizata e Traktatit të Atlantikut Verior)

NATO (Organizata e Traktatit të Atlantikut Verior). Aleanca e Atlantikut u krijua në 1949 dhe e ka selinë në Bruksel. Përbëhet nga 19 anëtarë: Shtetet Anëtare të Bashkimit Europian (me përjashtim të Austrisë, Finlandës, Irlandës dhe Suedisë), Kanada, SHBA, Islanda, Norvegjia dhe Turqia dhe pas 12 Marsit 1999 edhe nga

Çfarë duhet të dini për BE dhe zgjedhjet e sotme për Parlamentin Evropian

Këtë javë vendet anëtare të Bashkimit Europian zhvillojnë zgjedhjet për në Parlamentin  Europian: 28 shtete Trashëgimtare e një Komuniteti Ekonomik Europian (EEC) prej gjashtë shtetesh, themeluar në vitin 1958, Traktati i BE-së në Maastricht (1993) tanimë ka 28 anëtarë. Britania e Madhe ka planifikuar ta lërë atë në kontekstin e Brexit,

Aktivitet ne shkollen “Harry Fultz”

Aktivitet ne shkollen “Harry Fultz”

Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore me datë 21 Shkurt 2019 organizoi sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me nxënësit e Institutit “Harry Fultz”, në Tiranë.

Aktivitet ne shkollen “Myslym Keta”

Aktivitet ne shkollen “Myslym Keta”

Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore organizoi me datë 20 Shkurt 2019 sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me nxënës të gjimnazit “Myslym Keta”, në Tiranë.

Aktivitet ne Universitetin e Tiranes

Aktivitet ne Universitetin e Tiranes

Me datë 4 Mars 2019, Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore organizoi sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me studentë të Fakultetit të Shkencave Sociale, UT.

Aktivitet ne shkollen "Sami Frasheri"

Aktivitet ne shkollen "Sami Frasheri"

Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore me datë 20 Mars 2019 organizoi sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me nxënësit e gjimnazit “Sami Frashëri”, në Tiranë.

Dokumentare

Ndiqni dokumentaret tane