Aktivitet ne shkollen "Harry Fultz"

Aktivitet ne shkollen “Harry Fultz”

Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore me datë 21 Shkurt 2019 organizoi sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me nxënësit e Institutit “Harry Fultz”, në Tiranë. Gjatë këtij sesioni u diskutua rreth procesit të integrimit dhe negociatave në të cilin vendi ynë po kalon, si dhe aktivizmit të të rinjve për të marrë pjesë në këtë proces. 
Ky aktivitet realizohet në kuadër të projektit “Explorim drejt BE-së për tu përgatitur më mirë për rrugëtimin tonë-10 pyetje/përgjigje”, mbeshtetur financiarisht nga Bashkimi Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *