Aktivitet ne shkollen "Myslym Keta"

Aktivitet ne shkollen “Myslym Keta”

Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore organizoi sot sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me nxënës të gjimnazit “Myslym Keta”, në Tiranë. Gjatë këtij sesioni u diskutua rreth procesit të integrimit dhe negociatave në të cilin vendi ynë po kalon, si dhe aktivizmit të të rinjve për të marrë pjesë në këtë proces. 
Ky aktivitet realizohet në kuadër të projektit “Explorim drejt BE-së për tu përgatitur më mirë për rrugëtimin tonë-10 pyetje/përgjigje”, mbeshtetur financiarisht nga Bashkimi Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *