Aktivitet ne shkollen "Sami Frasheri"

Aktivitet ne shkollen “Sami Frasheri”

Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore me datë 20 Mars 2019 organizoi sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me nxënësit e gjimnazit “Sami Frashëri”, në Tiranë. Gjatë këtij sesioni u diskutua rreth procesit të integrimit dhe negociatave në të cilin vendi ynë po kalon, si dhe aktivizmit të të rinjve për të marrë pjesë në këtë proces. 
Ky aktivitet realizohet në kuadër të projektit “Explorim drejt BE-së për tu përgatitur më mirë për rrugëtimin tonë-10 pyetje/përgjigje”, mbeshtetur financiarisht nga Bashkimi Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *