Aktivitet ne gjimnazin "Isa Boletini"

Aktivitet ne gjimnazin “Isa Boletini”

Sot më datë 19 Prill 2019, Infinit+ në bashkëpunim me Qendra Media dhe Çështjet Shoqërore organizoi sesion informimi “Procesi i Integrimit në BE” me nxënës të gjimnazit “Isa Boletini”. Gjatë këtij sesioni u diskutua rreth procesit të integrimit dhe negociatave në të cilin vendi ynë po kalon, si dhe aktivizmit të të rinjve për të marrë pjesë në këtë proces. 
Ky aktivitet realizohet në kuadër të projektit “Explorim drejt BE-së për tu përgatitur më mirë për rrugëtimin tonë-10 pyetje/përgjigje”, mbeshtetur financiarisht nga Bashkimi Evropian.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *