GJEBREA: QEVERIA DHE PARLAMENTI TË BËJNË MË SHUMË PUNË NË RESPEKTIMIN E TË DREJTAVE TË NJERIUT.

GJEBREA: QEVERIA DHE PARLAMENTI TË BËJNË MË SHUMË PUNË NË RESPEKTIMIN E TË DREJTAVE TË NJERIUT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *